Proiecte

CENTRUL CU NEVOI SPECIALE - FILIALA FETEȘTI

Acest centru a fost și este una din prioritățile organizației UER-ului, centrul fiind preluat de UER în 2017. Astăzi, centrul se apropie de a fi finalizat, însă acest proiect trebuie susținut în continuare, atât financiar, cât și prin forță de muncă și rugăciuni. Fiindcă funcționarea lui poate fi posibilă doar prin implicarea continuă a oamenilor ce își doresc să ajute acești copii cu nevoie speicale.

Bucurie în cutie

Acest proiect doreste sa ofere copiilor greu incercati proveniti din familii sarace si dezorganizate, perspectiva unei vieti normale si bucuria unei copilarii frumoase. Organizația se ocupă de strângerea și transportul pachetelor acestor copii aflați în situații precare din România și Republica Moldova.

Tabara Milcoveni

Suntem în sfârșit aici. După o lungă călătorie, suntem în România. Oaspeții noștri sunt primitori și mâncarea este fantastică. Mai mult decât atât, toată lumea și-a făcut prieteni noi aproape instantaneu. Locul deja bâzâie cu emoție. Liderii au introdus programul în următoarele zile și sună distractiv și educativ în același timp.

În prima noastră noapte, am cântat cântece și am avut câțiva participanți la muzică care vor face lucrurile mai interesante. Până acum, totul bine. Vom reveni cu mai multe actualizări în curând!

EVENIMENTE SI STRANGERE DE FONDURI

UER organizează diverse evenimente, conferințe, seri de laudă și închinare, și campanii de fundraising. Scopul acestor evenimente este de a aduce unitate între oameni, de a promova valorile creștine, dar și de a face cunoscută organizația UER și de a strânge fonduri pentru diversele proiecte umanitare ce le desfășurăm constant.

Ajutor pentru oamenii de pe străzi

O parte din voluntarii UER oferă din timpul și resursele lor pentru oamenii străzii, oferindu-le o mâncare caldă și o îmbrățișare. Ne dorim să îi ascultăm, să fim lângă ei și să le arătăm că nu sunt siguri. Dar mai ales să Îl glorificăm pe Dumnezeu împreună și să le arătăm că mereu există o nouă șansă și o speranță.

O Masă Caldă

Oferim cursuri de engleză, consultanță și sfaturi pentru obținerea de documente în Marea Britanie luând prânzul împreună. De asemenea, după terminarea cursurilor, invităm participanții alături de noi să asculte Vestea Bună. Aceste întâlniri se organizează o dată la două săptămâni.

After School in Republica Moldova

After School in Republica Moldova este un proiect prin care ne dorim sa oferim copiilor dezavantajati si cu situatii precare posibilitatea de a participa la activitati extra scolare. O dată cu aceste activități, le vom oferi și un mic prânz copiilor. Pentru a face posibil acest proiect vom sustine 3 misionari, care nu doar că se vor ocupa de activitățile cu copiii, însă se vor implica și în Evanghelizare și ducerea Cuvântului mai departe.

Transport Umanitar

Transportul umanitar este un proiect prin care ne dorim să ajutăm cât mai mulți copii din orfelinate, cu dizabilități, familii sărace sau cu situații precare din România și Republica Moldova. Până acum aceste pachete au fost transportate cu ajutorul unor oameni ce au dorit să ofere o mână de ajutor în acest sens. Pe viitor însă, ne dorim să avem un van al organizației pentru ca acest proiect, transportul umanitar, să nu fie întrerupt din motive logistice.