Ești liber la fapte bune!

Bun venit!

Hai cu noi!
Implică-te!

Contact

+44 7713 520 221 +40 740 706 275

Locație
195 RADCLIFFE WAY, NORTHOLT, UB5 6HL, UNITED KINGDOM

Ce este UER?

Universal Emergency Relief este o fundație non-profit cu scopul și viziunea de a ajuta persoanele vulnerabile și în nevoi. Suntem o organizație nouă și dinamică cu sediul în Londra și Chișinău. 
Respect și compasiune

Proiectele noastre

Valori

Dragoste

RESPECT

bunătate

GENEROZITATE

Viziunea noastră

UER asigură transparența acțiunilor, informarea activităților desfășurate într-un cadru legitim conform standardelor europene. În acest context, activitățile au început În anul 2014,  Satul Fofeldea, Comuna Nocrich, Județul Sibiu, constând în ajutorarea a peste 50 de familii cu pachete de alimente neperisabile și îmbrăcăminte.

În preajma Crăciunului s-au distribuit peste 450 de pachete “Shoe Box” în Fofeldea, Câmpulung și Fetești. O mare parte a pachetelor “Shoe Boxes” provin din comunitatea bisericilor românești fondate în UK a căror ajutor substanțial a făcut posibilă realizarea acestor inițiative.

UER se implică cu regularitate în susținerea Asociației pentru Copii și Adulți cu Nevoi Speciale Fundația Trebuie, din orașul Fetești, județul Ialomița. Din fondurile organizației s-au realizat lucrări de consolidare, de renovare a clădirii precum și asigurarea mobilierului necesar. Beneficiarii centrului se bucură de asemenea de pachete de îmbrăcăminte și alimente trimise cu regularitate.

Despre noi

Misiune

          Universal Emergency Relief este o fundație non-profit cu scopul și viziunea de a ajuta persoanele vulnerabile și în nevoi. Suntem o organizație nouă și dinamică cu sediul în Londra. Scopul nostru principal este de a ajuta copiii cu dizabilități cu situație financiară defavorizată. De asemenea, persoanele vârstnice, orfani și văduve fac parte din prioritățile noastre.

Fii altfel!
DONEAZĂ
Nu este vorba de laude sau recunoștință, doar de a fi oameni.
0
Ani de experiență
100 +
Seniori fericiți
50 +
Familii ajutate
1000 +
Cutii donate
Contactează-ne
Ai întrebări despre UER? Dorești sa te implici ca și voluntar sau pur și simplu ai nevoie de ajutor? Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.