Despre noi

O privire de ansamblu

Despre noi

UER asigură transparența acțiunilor, informarea activităților desfășurate într-un cadru legitim conform standardelor europene. În acest context, activitățile au început în 2014, Satul Fofeldea, Comuna Nocrich, județul Sibiu, România, prin ajutorarea a peste 50 de familii cu pachete de alimente neperisabile și imbrăcăminte.

În preajma Crăciunului s-au distribuit peste 450 de pachete “Shoe Box” în Fofeldea, Câmpulung și Fetești. O mare parte a pachetelor vin din comunitatea bisericilor romanești fondate în UK a căror ajutor substanțial a făcut posibilă realizarea acestor inițiative.

Ce facem noi?

Departamente

UER susține persoanele cu nevoi speciale sau cu o situație familială dificilă, scopul UER fiind acela de a le îmbunătăți situația materială și calitatea vieții.

IMPLICĂ-TE
Nu este vorba de laude sau recunoștință, doar de a fi oameni.

Social

Are rolul de a fi cat mai aproape de cei in nevoie si de a veni in intampinarea acestor nevoi. Deasemenea se implica in planificarea si structurarea cursurilor sustinute local in vederea invatarii unor abilitati de baza ce vor avea rolul de a facilita integrarea in societate. ​

Technic administrativ

Asigura resursele technice (IT, papetarie, matariale publicitare) si se ocupa cu tot ce inseamna dotarea sediului (aparatura audio-video, mobilier, consumabile etc.)

Media

Are rolul de a asigura promovarea evenimentelor UER in mass-media, pentru a obtine cresterea notorietatii si reusita evenimentelor.

Marketing

Are rolul de a asigura sustenabilitatea proiectelor din punct de vedere financiar si logistic.

Proiecte

Are ca scop realizarea proiectelor scrise ale evenimentelor desfasurate de organizatie. Aceste proiecte pot fi folosite pentru atragerea surselor de finantare, partenerilor, logisticii necesare si monitorizarea evenimentelor.

Resurse umane

Are ca scop recrutarea si selectia voluntarilor, integrarea lor in organizatie, promovarea personala si training, supravegherea regulilor de disciplina si etica in organizatie, rezolvarea conflictelor. De asemenea, ofera asistenta celorlalte departamente pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune.

Relatii externe

Are ca rol mentinerea legaturii si realizarea schimbului de experienta cu alte organizatii, voluntari si biserici din UK.

Împreună putem ajuta

Centrul cu Nevoi speciale Fetești

UER se implică cu regularitate în susținerea centrului cu Nevoi speciale Fundația Trebuie, din orașul Fetești, județul Ialomița. Din fondurile organizației s-au realizat lucrări de reconsolidare, de renovare a clădirii, precum și asigurarea mobilierului necesar. Beneficiarii centrului se bucură, de asemenea, de pachete de alimente și îmbrăcăminte trimise cu regularitate. Din 2019 Organizația Trebuie a fost preluată de UER și este coordonată în toate proiectele.