Casa Speranței Fetești

Play Video

Renovare

  În August 2016, Universal Emergency Relief a făcut primii pași spre renovarea centrului din localitatea românească Fetești.

          Ca orice alta lucrare de construcții, nici a noastră nu a fost lipsită de probleme, cu atât mai mult cu cât am pornit la drum cu puțin peste £2,000, unde totalul lucrării însumează £12,000.

          Pana în prezent am investit în renovarea centrului £5,000, din care £700 au fost donați de către Biserica Râul Sfânt London prin câștigarea unui campionat de fotbal.

£1,000 au fost adunați prin bunăvoința credincioșilor din bisericile londoneze.

£3,300 au venit prin binecuvântarea fraților noștri din Romania.

IMG_2644

       Planul de renovare al locuinței protejate nu este încă finalizat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu în care ne încredem, putem spera ca tinerii noștri să beneficieze de un adăpost cât mai curând.

   În momentul de față, Septembrie 2016, o echipa de muncitori încă lucrează la Fetești. Am fost nevoiți să contractăm o firmă de construcții deoarece numărul voluntarilor a fost insuficient.

      În prezent mai avem nevoie de £5,100 care sunt destinați să acopere cheltuielile instalării unei centrale termice cu calorifere și instalațiile aferente, parchet laminat, rețeaua electrică, 3 cabine de duș, 3 toalete, 3 chiuvete, mobilă, plata către echipa contractată să finalizeze lucrarea și elemente de uz didactic.

          Printre persoanele care au ales să se implice oferindu-se ca voluntari, dorim să menționăm pe: Doru Petre, Hanni, Călin Berende, Mihai Lazăr din Caransebeș cu echipa și familia Florin și Luminița Pană.

Finalizare Casa Speranței- Mai 2017

Cu ajutorul Lui Dumnezeu, săptamana aceasta au reînceput lucrările de finalizare a centrului. Ne-am bucurat să avem voluntari în acest proiect care și-au rupt din timpul lor și au venit să ne ajute. Dorim să le mulțumim pentru efortul lor. Dacă are cineva dorința să vină în ajutor îi așteptăm cu mare drag.

Astăzi, centrul este finalizat, însă acest proiect trebuie susținut în continuare, atât financiar, cât și prin forță de muncă și rugăciuni. Fiindcă funcționarea lui poate fi posibilă doar prin implicarea continuă a oamenilor ce își doresc să ajute acești copii cu nevoie speicale.​